Ședința de joi a Consiliului Județean (CJ) Bacău a fost inedită din două motive. Primul se referă la prezența prefectului Maricica Coșa și a subprefectului Valentin Ivancea, al doilea, la numărul înlocuirilor aprobate de aleși.

Maricica Coșa și-a luat rămas bun de la colegii din CJ Bacău, a mulțumit echipei alături de care s-a format și a mărturisit că va duce dorul acestor ședințe.

Au urmat proiectele privind înlocuirile, fiind primele pe ordinea de zi. Consilierii au aprobat vacantarea mandatului social-democratului Dorian Pocovnicu, plecat la Aeroport, și validarea lui Silviu Ionel Pravăț.

PUBLICITATE

Locul ocupat în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) de Viorel Toma, promovat la șefia Agenției de Protecția Mediului, a fost luat de Sorin Umbrărescu, de asemenea membru ALDE.

Carmen Dima l-a înlocuit pe Dorian Pocovnicu în ATOP, iar subprefectul Valentin Ivancea pe Sorin Ailenei, în aceeași structură.
Cel mai important proiect a vizat alegerea celui de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean, post rămas liber după ce Ionel Floroiu a intrat în Camera Deputaților.

Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău, a prezentat propunerea PSD pentru acest post: Silviu Pravăț, validat consilier la începutul ședinței. Grupul PNL, prin vocea lui Liviu Miroșeanu, l-a propus pe oneșteanul Cezar Olteanu.

În sală erau prezenți 34 de consilieri din 36: 24 au votat pentru Silviu Pravăț, iar 10 pentru Cezar Olteanu. După anunțarea rezultatului, câștigătorul a fost invitat la prezidiu.

Tânărul social-democrat promovat, joi, în funcția de vicepreședinte a CJ Bacău este fiul primarului comunei Valea Seacă, Ion Pravăț. Silviu Pravăț a absolvit Facultatea de Teologie și este fost profesor, fost director de școală.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Foarte frumos, poate se roaga la Dumnezeu sa va de-a minte si intelepciune sa nu mai judecati oamenii dupa cum vreti. Eu cred ca la momentul respectiv este omul potrivit la locul potrivit. Bafta multa mai baiete si nu pleca urechile, diplomele din mana si ce ai in cap nu-I pot multumi pe toti dar asta este…….. Si apropo daca tot te fac unele prsoane popa poate dai cu putina aghiazma sa fuga dracii dintre noi.

    • Pe care criterii este omul potriit la locul potrivit? Pe aceleasi criterii pe care un lunetist din Fortele Speciale ar fi potrivit in functia de mitropolit?

  2. Orasul nostru are un viitor strălucit cu doi Vicepreședinți de vaza, unul Popa ,iar celalalt Dascal de Biserica. Oare ce mai urmeaza ??O sa ajungem cu totii in Rai…..

  3. Felicitari ,D-le vicepresedinte Pravat !!…!Fundamentul sanatos de-acasa , pregatirea intelectuala deosebita , structura echilibrata si perfectionista respectul fata de lege si de oameni sunt premise favorabile evidente pt. ca , in scurt timp , sa spulberati indoielile si rautatile unora … sa fiti recunocut ca un ,, tanar vice” , de …. ISPRAVA (T)!! Mult succes !

  4. Frumoase cuvinte!…dar daca n-ar fi existat “fundamentul” solid din spate al tatalui primar PSD si ar fi fost un simplu membru de partid, exact cu aceeasi “pregatire intelectuala desosebita”, oare ar mai fi fost promovat in functie!!!

  5. Felicitări d-le S.Pravăț ! Felicitări D-le Marius G. Gheorghiță ! Bacăul, oraș și județ, are o mare șansă de a se reabilita politic și administrativ prin implicarea dv-stră în politică și administrație. Aveți un mare avantaj, tinerețea. Domnilor cârcotași, de pe aici, ce comentați fără a vă informa corect. Întâmplarea face că îi cunosc pe ambii vice prin împrejurările sportului, cu ceva ani în urmă. Sunt doi tineri de ispravă, cu multă dorință de a răzbi prin propriile puteri și capacități pe care, cu prisosință, le au. Sunt doi tineri ce au la bază o școală reală, nu au trecut printr-o școală precum gâsca prin apă.

LĂSAȚI UN MESAJ