Accidentul s-a petrecut luni, pe DN-11, in sectorul de serpentine de la Magura. Chingile cu care erau asigurate doua butelii pline cu clor s-au rupt iar incarcatura a cazut din camion si a ajuns pe carosabil.

Una dintre ele a lovit un autoturism care circula in spate, iar suporturile in care erau prinse au avariat alte doua masini. Soferul care s-a trezit cu butelia peste autoturismul sau a vazut moartea cu ochii, dar din fericire a ramas doar cu spaima, pentru ca in urma accidentului nu s-au inregistrat victime.

Si recipientele au ramas intacte si au fost incarcate la loc in autovehicul cu ajutorul unei macarale. La fata locului au fost chemati pompierii, care au asigurat zona, dar si politistii care l-au amendat pe sofer pentru neasigurarea corespunzatoare a incarcaturii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. mori cu zile pe drumuri din cauza acestor derbedei iresponsabili. sa nu mai zic de cei care transporta fier vechi, cu bena umpluta cu varf si fara nici un fel de plasa de protectie. in plus, au si masinile “aranjate” si gonesc cu suta la ora pe E85 . Dar politia te opreste pe tine, ca nu ai luminile aprinse cand treci prin bogdan voda…

LĂSAȚI UN MESAJ