Fosta grefiera de la Tribunalul Bacau, Viorica S., alti doi inculpati si procurorii DNA au facut apel impotriva sentintelor date de Tribunalul Neamt in dosarul de trafic de influenta.

Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bacau si are termen pe 4 iunie. In urma cu circa o luna, fosta grefiera a fost condamnata la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, iar alti doi inculpati, printre care si Sorinel V., concubinul grefierei, au fost condamnati la pedepse de câte 4 ani închisoare.

Conform rechizitoriului, Viorica S. este acuzata ca, impreuna cu concubinul ei, ar fi pretins, in septembrie 2014, circa 50.000 de euro de la sotia unui inculpat, lasând sa se creada ca are influenta asupra unor judecatori de la Curtea de Apel Bacau si ca îi va determina pe acestia sa pronunte o hotarâre de punere în libertate a inculpatului.

PUBLICITATE

Procurorii spun ca banii i-ar fi cerut in calitate de “judecatoare” la Tribunalul Bacau, asa cum era prezentata Viorica S. de catre concubin.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ