La data de 05.07.2015, în jurul orei 16:30, Poliţia Municipiului Bacău a fost sesizată telefonic de către un bărbat de 47 ani din Bacău, despre faptul că în timp ce se afla pe scara blocului în care locuieşte, a surprins doi tineri care au tăiat cablul ce îi asigură conexiunea la reţeaua de telefonie şi internet.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto de siguranţă publică, care au depistat la etajul 10 al blocului un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ şi un minor de 16 ani, din Moineşti, în apropierea cărora s-a găsit abandonată o unealtă tăietoare.

De asemenea, s-a constatat că în zona balconului comun al palierului scării de bloc, în partea superioară, cablul telefonic şi de internet era secţionat.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că cei în cauză ar fi secţionat cablul cu intenţia de a-l sustrage şi valorifica la un centru de primire a materialelor refolosibile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cei în cauză fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ