In urma audierilor, care au avut loc joi seara, la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, anchetatorii au retinut doi tineri, ambii de 21 de ani, care ar fi comis crima de la Rachitoasa.

Suspectii, de loc din Avramesti, judetul Vaslui, au ajuns vineri seara in fata judecatorilor de la Tribunalul Bacau, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventiva si i-au trimis in spatele gratiilor pentru 30 de zile, pentru infractiunea de omor.

Ei sunt acuzati ca au ucis un consatean de 46 de ani, pe drumul catre satul Putini, din comuna Rachitoasa. Acesta a fost gasit cazut in spatele masinii, cu lovituri la cap.

PUBLICITATE

In fata autoturismului erau mai multi bolovani, care ar fi fost pusi acolo intentionat de catre autori, pentru a-i bloca drumul.

Omul venise in Putini ca sa aduca un miel si cas unei verisoare. Sotia lui a inceput sa se ingrijoreze, când a vazut ca nu se mai intoarce acasa si nici nu raspunde la telefon, si si-a alertat toate rudele, insa a fost gasit abia a doua zi dimineata.

Se pare ca intre victima si suspecti ar fi avut loc câteva certuri, iar acestia l-ar fi urmarit ca sa se razbune. Barbatul ucis era crescator de oi si era cunoscut in piata din Bârlad, unde mergea aproape zilnic sa vânda brânza. El avea trei copii, doua fete si un baiat, cu vârste cuprinse intre 15 si 19 ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Este mare pacat ca avem tineri {21ani} cu asemenea educatie??…..
    Oare parintii acestora ce -si pot spune,caci au lasat alti 3 copii orfani de tata??

LĂSAȚI UN MESAJ