Procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Onesti au dispus, zilele trecute, punerea în miscare a actiunii penale fata de doi frati, de 35 si 40 de ani, acuzati de infractiunile de viol si lipsire de libertate, iar unul dintre ei mai este cercetat si pentru furt.

Faptele ar fi fost comise in noaptea de 24 spre 25 august. Tânarul de 35 de ani a luat la ocazie, cu caruta, o femeie de 53 de ani, pe care a dus-o la el acasa unde impreuna cu fratele sau, recidivist, au violat-o de mai multe ori.

Acestia s-au sustras de la urmarirea penala si au fost prinsi si retinuti de politisti saptamâna trecuta, când au fost puse in executare mandatele de aducere emise de judecatorul de drepturi si libertati.

PUBLICITATE

„Din probatoriul administrat a rezultat ca în perioada 24.08.2016, ora 17.00 – 25.08.2016, ora 5.00, persoana vatamata a fost retinuta de inculpati în locuinta acestora, împotriva vointei ei, si constrânsa sa întretina cu acestia acte sexuale, în mod repetat, în baza aceleiasi rezolutii infractionale, fiindu-i cauzate leziuni traumatice care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arata intr-un comunicat al Parchetului Curtii de Apel Bacau.

Suspectul revidivist i-ar fi sustras victimei si suma de 8 lei, pe care o avea in buzunar. Acestia au fost incatusati si dusi in fata instantei, unde s-au emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ