Adunarea Generala a LAPAR a avut loc la Hotelul Intercontinental, din Bucuresti

*Laurentiu Baciu si Daniel Ciobanu au fost realesi in functiile de presedinte, respectiv de vicepresedinte ai Ligii * organizatia are acum cinci vicepresedinti

Fermierii bacauani Laurentiu Baciu si Daniel Ciobanu au fost reconfirmati in functiile de presedinte, respectiv de vicepresedinte ai celei mai puternice asociatii profesionale a agricultorilor, Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Români (LAPAR). Candidaturile lor au întrunit toate voturile celor peste 140 de lideri ai asociatiilor LAPAR din tara care au participat la Adunarea Generala, iar noul mandat al boardului, de patru ani, va incepe luni, 15 februarie.

”LAPAR – a spus, dupa adunarea generala, Laurentiu Baciu – este într-o continua activitate în ceea ce priveste relatiile dintre fermieri si oficialitatile statului unde sunt probleme care trebuie facute întelese ca sa poata sa foloseasca la ceva. În acest sens, si în cei patru ani cât am avut mandatul si in cel care va urma ne veti gasiti tot acolo, pentru ca fermierii sa-si rezolve probleme pe care le au în teritoriu.”

PUBLICITATE

Conducerea LAPAR va fi asigurata si de o echipa de cinci vicepresedinti, din acest an fermierul Gheorghe Albu (Constanta) fiind cel care a marit echipa. Ceilalti patru vicepresedinti sunt Daniel Ciobanu (Bacau), Constantin Bazon (Vrancea), Nicolae Sitaru (Ialomita) si Ilie Popescu (Olt).
”Ne-am întarit rândurile prin cooptarea unui coleg fermier, fost secretar de stat la Agricultura, domnul Albu, din Constanta, bun cunoscator al legislatiei agricole, cu o experienta de peste 30 de ani în acest domeniu” – a precizat Laurentiu Baciu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ