O femeie si un barbat, frati, au fost inghititi de ape, la inceputul acestei saptamâni. Femeia a fost gasita inecata, in timp ce pompierii cautau trupul barbatului. Se banuieste ca femeia a alunecat de pe mal.

Tragedia s-a petrecut in a doua zi de Rusalii, in comuna Bârsanesti. Localnicii au gasit pe malul râului Tazlau caruta si calul unui consatean, de 63 de ani, care plecase la câmp si nu mai revenise la domiciliu.

Si-au dat seama, imediat, ca s-a inecat si au anuntat autoritatile. Un echipaj de pompieri a mers la fata locului cu o autospeciala de interventie si o barca penumatica. Militarii au periat tot luciul apei si, in timp ce faceau cautari pentru gasirea victimei, aproape de mal, au gasit o femeie cazuta in apa.

Au scos-o pe uscat si au solicitat ambulanta. Ceilalti oameni prezenti la cautari si-au dat seama ca, de fapt, aceasta era sora barbatului. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, insa fara rezultat, femeia, in vârsta de 70 de ani fiind declarata decedata. Ceva mai târziu, a fost gasit si cadavrul lui Gheorghe A., undeva in dreptul satului Bratila, din comuna Helegiu.

„Am fost solicitati pentru cautarea unui barbat care se inecase in râul Siret. In timpul cautarilor, a fost gasita inecata si sora acestuia”, a declarat lt. Andrei Grecu, purtator de cuvânt la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau.

Misiunea pompierilor a durat circa opt ceasuri. Cele doua cadavre au fost transportate la morga, pentru ca medicii ca efectueze necropsia si sa stabileasca exact care a fost cauza mortii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ