Femeia de 71 de ani si barbatul de 75 de ani, din satul Cucuieti, comuna Solont, se intorceau spre casa când au fost abordati de vecinul lor.

Intre ei era o dusmanie mai veche, se pare legata de hotarul dintre proprietatile lor, si dupa un schimb de replici, barbatul de 67 de ani i-ar fi lovit pe cei doi soti cu muchia unui topor in cap, chiar in plina strada.

Vecinii au alertat autoritatile, iar o ambulanta i-a transportat de urgenta la spital unde medicii au constatat ca femeia a scapat cu leziuni mai usoare, insa sotul ei a fost grav ranit. Omul a fost internat pe Terapie Intensiva la Spitalul Judetean Bacau, având un traumatism cranian sever, iar starea lui este in continuare critica.

In sat oamenii stiau de problemele dintre cele doua familii, insa nu s-au gândit nicio clipa ca se va ajunge la asa ceva.

„Ei s-au judecat, ca nu se inteleg de la pamânt. Se cearta de la hotarul dintre case, dar sa se intâmple asa ceva nu ne asteptam”, spunea o vecina.

Imediat dupa incident, suspectul a fost luat de politisti si dus in fata unui procuror de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, care a decis retinerea lui sub acuzatia de tentativa la omor.

Familia acestuia crede ca el doar a vrut sa se apere pentru ca victima ar fi iesit cu toporul.

„Nu-l lasa sa faca gardul aici intre casa si nici ei nu fac. Tot il da in judecata mereu si i-a pus si 4.000 de lei amenda, fara sa faca nimic. Acum l-au luat si nu mai stim de el”, spunea si soacra suspectului. Barbatul de 67 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ