– politistii bacauani au demarat cercetari pentru a stabili identitatea acestora

In cursul zilei de astazi, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost solicitati sa scoata din ape doua persoane inecate.

Prima deplasare au facut-o in satul Rusi-Ciutea, comuna Letea Veche, unde au intervenit si au degajat din apele râului trupul unui barbat de circa 40 – 45 de ani.

La scurt timp au fost apelati din nou, dupa ce in aval de Hidrocentrala de la Letea Veche, pe canalul de fuga al râului Bistrita, a fost observat un alt cadavru.

Era tot un barbat, de aproximativ 50 de ani, acesta fiind adus la mal de echipajul de militari.

Trupurile neinsufletite au fost transportate la Morga Spitalului Judetean Bacau pentru ca medicii legisti sa efectueze necropsia si sa stabileasca care a fost cauza exacta a mortii. Politistii au inceput si ei verificarile pentru a afla identitatea celor doi.

La examinarea sumara a cadavrelor nu s-au observat semne de violenta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ