La data de 03 septembrie, polițiștii de investigații criminale din Bacău au probat activitatea infracţională a unui tânăr de 22 de ani, aflat sub control judiciar, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor. Tânărul a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv.

Din cercetări s-a stabilit că, tânărul, în ziua de 04 august a.c., ar fi întreţinut raport sexual cu o minoră, de 12 ani, împotriva voinţei acesteia, iar în ziua de 18 august a.c, acesta ar fi intreţinut din nou raport sexual cu minora.

Faţă de bănuit, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Bacău.

Reținut de polițiștii din Mărgineni, bănuit de viol și corupere sexuală a minorilor

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mărgineni au documentat și probat activitatea infracțională a unui localnic de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și corupere sexuală a minorilor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 25 august a.c., în timp ce se afla la domiciliu în comuna Mărgineni, bărbatul ar fi comis un act de natură sexuală față de o minoră, în vârstă de 13 ani, iar în noaptea de 26/27 august a.c, în acelaşi imobil, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut cu aceasta un raport sexual.

Bănuitul, în baza unei ordonanţe de reținere pentru 24 de ore, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE