Doi bacauani care au incercat sa iasa din tara pe la Nadlac au fost prinsi de politistii de frontiera, care au descoeprit ca ambii aveau de executat niste ani de inchiasoare.

În data de 08.10.2016, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul român Costel A., în vârstă de 26 de ani, din județul Bacău.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioada de 1 an și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a vehiculului fără permis.

PUBLICITATE

În data de 10.10.2016, în jurul orei 08.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul român Romeo T., în vârstă de 60 de ani, domiciliat în județul Bacău.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritațile din România, un mandat european de arestare, având de executat 2 ani și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tăinuire și complicitate la furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ