La data de 13 septembrie a.c., în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat și reținut doi tineri de 17 ani, ambii din Municipiul Roman, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat că la data de 06 septembrie a.c., doi minori de 14 ani, respectiv 15 ani, din Bacău, se deplasau pe strada Nicolae Bălcescu, moment în care au fost amenințați și deposedați de două telefoane pe care le aveau asupra lor.

În cauză s-a reușit recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat, iar față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ