În dimineaţa zilei de 20 iulie a.c., Poliţia Municipiului Bacău a fost sesizată cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de furt din locuinţa unei femei de pe strada Milcov.

A doua zi, 21 iulie a.c., organele de poliţie au fost sesizate cu privire la săvârşirea unei alte infracţiuni de furt, săvârşită pe aceeaşi stradă din Bacău.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că cele două furturi ar fi fost comise de doi minori, de 13, respectiv 15 ani, ambii neşcolarizaţi.

PUBLICITATE

Aceştia vor fi cercetaţi în stare de libertate urmând a fi expertizaţi neuropsihiatric pentru stabilirea discernământului la momentul comiterii faptelor.

Prejudiciul produs prin infracţiune a fost estimat la suma de 2100 lei şi a fost recuperat în proporţie de 70%.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ