Un bărbat de 66 de ani, din comuna Tamași a sesizat, ieri, polițiștii din comună cu privire la faptul că în noaptea precedentă i-au fost sustrase șase păsări, dintr-o dependință a locuinței.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în baza sesizării, polițiștii au depistat doi minori de 16 și 17 ani, din comună, bănuiți de comiterea faptelor.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că în noaptea de 10/11 mai a.c cei doi minori ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și ulterior într-o anexă a imobilului de unde ar fi sustras cele șase păsări, pe care le-ar fi transportat în comuna Buhoci, unde le-ar fi vândut pentru suma de 50 de lei.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ