Directorul Spitalului Municipal de Urgență din Moinești, dr. Adrian Cotârleț, a fost premiat, marți seară (25 iunie) la Gala Premiilor de Excelență în Management 2019, organizată de revista Capital. Adrian Cotîrleț a fost nominalizat la categoria „Cei mai bun manageri din Sănătate și Pharma”.

Gala Premiilor de Excelență în Management este evenimentul prin care Capital recunoaște, în fiecare an, meritele celor care fac economia românească să crească.

„În România – au precizat organizatorii Galei – există spitale de stat care concurează cu unitățile private, iar unul dintre cele mai moderne este în municipiul Moinești, localitate cu puțin peste 20.000 de locuitori. Acolo, managerul, doctorul Adrian Cotîrleț, a știut să aducă venituri spitalului și să atragă finanțări. Unitatea are acum heliport, are 11 linii de gardă, aparatură modernă și medici care s-au întors din străinătate mulțumită condițiilor. Unii dintre cei care muncesc aici primesc salarii care ajung până la 5.000 de euro. Pacienți din toată țara vin să se bucure de condiții de lux de la stat”.

Gala de Excelență în Management a acordat, marți, cu votul cititorilor revistei Capital, premii primilor trei câștigători din nouă categorii – directori generali, manageri financiari, manageri de vânzări și de resurse umane sau cu atribuții de marketing, manageri de comunicare, responsabili de CSR (responsabilitate socială corporativă), administratori publici și manageri din sănătate și pharma.