Incepând de joi, 25 iunie, prof. dr. Wilhem Friedl de la Universitatea Wurzburg din Germania, este membru al comunitatii academice a Universitatii „Vasile Alecsandri” Bacau. De la ora 12.00, in aula universitatii bacauane, a avut loc ceremonia de conferire a titlului de Doctor Honoris Causa pentru oaspetele din Germania, in semn de pretuire pentru indelungata sa activitate didactica si stiintifica, pentru merite deosebite in dezvoltarea invatamântului superior si cercetarii stiintifice, pentru contributia la dezvoltarea relatiilor de colaborare intre Universitatea Wurzburg si Universitatea „Vasile Alecsandri”.

„Este un moment emotionant ce face parte din programul celei de-a X-a editii a «Zilelor Medicale» ale Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, moment prilejuit de decernarea acestui titlu domnului profesor doctor Wilhem Friedl de la Universitatea Wurzburg din Germania, un prieten al spitalului nostru si al institutiei de invatamânt superior bacauane. In acelasi timp, este o apreciere de care se bucura din partea comunitatii medicale si ortopedice din România domnul profesor Friedl”, a declarat prof.dr. Adrian Cotirlet, directorul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, prezent la eveniment.

„Domnul profesor universitar doctor medic Wilhem Friedl are colaborari cu Facultatea de Stiinte ale Miscarii Sportului si Sanatatii, cu Spitalul de Urgenta Moinesti, spital cu care noi vrem sa avem colaborari din ce in ce mai multe si mai bune”, a completat si prof. univ. dr. ing. Valentin Nedeff, rectorul universitatii. „Va multumesc din inima pentru acest titlu si ma simt onorat de aceasta ceremonie solemna, intr-un cadru special. Sunt pentru prima data in Bacau si sunt impresionat de tot ce am gasit aici, la Universitatea «Vasile Alecsandri»”, a incheiat prof. dr. Wilhem Friedl.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ