Procurorii DNA au contestat condamnarile date de Tribunal in dosarul „Mita pentru Sala Polivalenta” in care doi oameni de afaceri din Bacau au fost trimisi in judecata, in urma denuntului facut de secretarul Primariei Bacau, Ovidiu Popovici.

Pentru infractiunea de cumparare de influenta, Codrin A. (administrator la SC Nova Casa) a fost condamnat la pedeapsa de un an si trei luni închisoare cu suspendare, iar pentru complicitate la aceasta fapta, Vasile M. (administrator la SC Carotino Forest) a primit o pedeapsa de un an închisoare tot cu suspendare.

Ambii inculpati vor trebui sa presteze munca în folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile lucratoare. In plus, instanta i-a obligat la plata a câte 5.500 lei drept cheltuieli judiciare. Primul termen la Curtea de Apel a fost stabilit pentru 29 septembrie.

PUBLICITATE

Reamintim ca cei doi afaceristi au fost trimisi in judecata la sfârsitul anului trecut, dupa ce i-ar fi promis lui Popovici suma de un milion de euro.

Pentru aceasta suma, Popovici ar fi trebuit sa intervina pe lânga membrii comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea lucrarii “Construire Baza Sportiva – Sala Polivalenta a Sporturilor Municipiul Bacau”, insa acesta a decis sa faca denunt la DNA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ