DJTS Bacău se ține de șotii!Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Bacău a încurcat finalul anului cu începutul lui aprilie. Numai așa se explică gluma de top pe care DJTS Bacău a trimis-o cotidianului „Desteptarea” pe data de 31 decembrie spre publicare: o foaie albă, cu antetul Ministerului Tineretului și Sportului, purtând titlul „TOP 10 SPORTIVI 2019” și girul directorului executiv Cojocaru Georgel. Pe scurt, o păcăleală.

Asta dacă nu cumva e vorba de ceva și mai și: o crasă lipsă de profesionalism. Ce ar mai fi de adăugat? Doar că pe data de 27 decembrie, directorul DJTS, Georgel Cojocaru a fost contactat de reporterul „Deșteptării” în legătură cu respectivul Top 10 care întârzia să apară.

Spre comparație, DJTS Bihor, ca sa luăm doar un exemplu, organizase „Gala Sportului Bihorean” înainte de Sărbatori, pe 19 decembrie. Chestionat de ziar, Cojocaru a spus că „nu am putut realiza Top-ul cu cei mai buni sportivi ai județului deoarece CSM Bacău nu ne-a trimis ierarhia lor” și că „nu-i nicio grabă, putem face clasamentul și în ianuarie”. „Deșteptarea”, care publicase „TOP 10 CSM Bacău” încă din 24 decembrie, a luat legătura cu CSM Bacău pentru a lămuri acest aspect.

Conducerea CSM-ului a informat ziarul că a trimis, ce-i drept, cu o oarecare întârziere, propriul top către DJTS. Urmarea o cunoașteți: având, în sfârșit, toate elementele statistice la îndemână, DJTS Bacău a realizat acea păcăleală de Top10. Numai că a greșit data: 31 decembrie în loc de 1 aprilie.PUBLICITATE