Razvan Gaina, directorul Companiei Regionale de Apa Bacau (CRAB), a dat, marti, declaratie in instanta, in calitate de martor, in dosarul de trafic de influenta deschis pe numele a doi afaceristi din Galati, parteneri intr-un proiect al CRAB cu Viorel Rusu, administrator unic al Conextrust si denuntatorul din acest dosar controversat.

Inculpatii, acuzati ca l-ar fi fortat pe Viorel Rusu sa le dea spaga de mai multe ori, l-au chemat pe Gaina in instanta sa spuna daca s-a pus vreodata problema de a “cotiza” la CRAB.

Dincolo de declaratiile seci in care Razvan Gaina sustine ca nu s-a cerut nicio suma de bani asocierii de firme care face o lucrare la statia de tratare apa Caraboaia, simpla prezenta in instanta a directorului CRAB si atitudinea iesita din comun a judecatoarei au facut toti banii.

De parca intrase Dumnezeu in sala de judecata. Judecatoarea, devenita celebra prin expresia “asa vrea muschii tai”, si-a aratat o alta fata. Amabila din cale afara, aceasta s-a simtit datoare sa-l introduca lent pe Gaina in atmosfera si normele instantei.

A justificat mereu, aproape vinovata, ca “asa cere regulamentul” când i s-au luat martorului datele de identitate sau când a trebuit sa jure cu mâna pe cruce. I-a mai explicat cu regrete in glas ca nu instanta l-a chemat, ci inculpatii.

“Muschii” si i-a aratat mai târziu, in fata avocatilor celor doi inculpati care au cerut, insistent, sa le admita probele, obligatorii, de altfel, intr-un dosar.

“Pierdem timp pretios si o luam pe aratura”, le-a justificat judecatoarea. “Speram sa nu va antepronuntati, nu e o tergiversare. Trebuie sa se afle adevarul, nu se poate merge doar pe ce spune Rusu”, au sarit, fara folos, avocatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Domnu Gaina are bricheta de aprins tigareta in valoare de vreo 2000 euro sau chiar mai mult. E primita cadou banuiesc ca din salar nu cred ca i-si permitea. Controlat mai mult si ajunge la cusca ca multi ‘afaceristi’ din Bacau

  2. Cine e aceasta nenorocita de judecatoare, care se poarta cu manusi cu acest hot numit gaina?
    Cred ca are bricheta de 2000 de euro si mai cred ca poate fi chiar din salariu, ca sefii din regia de apa bacau au salarii astronomice de 6-8mii de euro pe luna.
    De ce nu se fac publice salariile lor, ca regia are actionar principal primaria bacau, care este institutie publica? Deci e usor de dedus ca e implicat in aceste mizerii si stava.

  3. Hahaha…rad cu lacrimi….gainat asta fura bacauanii de cand a venit din ardeal….asa va trebe moldovenilor…bacaul e condus de infractori si asa va ramane

LĂSAȚI UN MESAJ