Director nou la Agenția pentru Protecția Mediului

0

Conducerea Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Bacău a fost preluată de avocatul băcăuan Petrică Ilieș, șef de birou la Biroul juridic și contencios administrativ al Direcției juridice și resurse umane a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. Petrică Ilieș a fost detașat temporar pe funcția de director executiv al APM Bacău, devenită vacantă după ce fostul director, Paul Toderică, a fost detașat temporar pe funcția de director executiv al APM Alba.

Dublu licențiat, în drept și managementul afacerilor, Petrică Ilieș a fost, din 1993 până acum cinci ani, și administrator de firme private, dar și consilier județean din partea Partidului Conservator în perioada 2010 – 2012. Este membru al Baroului de avocatură Bacău din anul 2009.

La APM Bacău, în anul 2015 a mai avut loc o detașare de director executiv, când Corina Pricope a ajuns, temporar, la conducerea APM Caraș-Severin.

PUBLICITATE

„Detașarea – ne-a transmis Petrică Ilieș cu privire la măsura luată acum – este o metodă administrativă obișnuită de modificare temporară a raportului de serviciu, care are la bază mobilitatea funcționarilor publici. Detașarea se dispune în interesul APM Alba, pentru eficientizarea activității, ținându-se cont de expertiza, performanțele profesionale și evaluarea activității directorului executiv detașat, dar și de obiectivele atinse în urma activității la APM Bacău”.

Petrică Ilieș a fost detașat pe funcția de director executiv al APM Bacău până pe 31 decembrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ