Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) Bacau are, incepând din aceasta luna, o noua conducere. Zilele trecute, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, l-a numit ca director interimar (cu delegatie) al AJPIS Bacau, pe o perioada de 6 luni, pe Teodor Agachi (foto).

Noul sef al AJPIS Bacau nu este la primul mandat de director. A mai condus aceasta institutie, din partea PSD-ului, in perioada 2001-2005. Din 2005 pâna in 2009 a detinut functia de director adjunct dupa care a trecut pe postul de sef al serviciului Inspectie Sociala in cadrul AJPIS.

Pâna la numirea noii conduceri, pe fotoliul de director al AJPIS Bacau s-a aflat Cristina Ciobanu, care l-a preluat in anul 2011, timp de 5 ani. Acum, a decis ca a venit vremea sa iasa la pensie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ