In urma articolului din Desteptarea, din 20 ianuarie 2016, referitor la neregulile sesizate de pompieri la cladirea in care functioneaza Directia de Taxe si Impozite Locale, acestia au revenit in control si au aplicat sanctiuni.

„Este vorba de doua avertismente si doua amenzi in cuantum total de 3000 de lei, pentru aceeasi abatere: latimea cailor de evacuare este diminuata prin amplasarea unor cantitati mari de documente”, a declarat cpt.Andrei Grecu, purtator de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Va reamintim, potrivit legislatiei in vigoare, „amenajarile sau constructiile care au aria desfasurata mai mare de 200 mp, având destinatia de comert, cultura sau turism” sunt primele supuse inchiderii temporare, fiind frecventate de multe persoane.
 

PUBLICITATE

Suspans la anuntarea viitorului sediu de la taxe locale

Directia de Taxe si Impozite Locale se va muta cât de curând. Desi se feresc sa anunte numele câstigatorului, se pare ca in cursa pentru noul sediu au ramas societatile Elisa si Conbac.

Intrate in linie dreapta, celor doua li s-ar fi cerut sa faca niste imbunatatiri la spatiu, pentru ca nici una nu ar corespunde suta la suta necesitatilor ridicate de activitatea de incasare a taxelor locale. Mai multe sanse ar avea, se pare, societatea cu sediul pe Vasile Alecsandri, Elisa, fost sediu de ziar.

„Nu s-a stabilit câstigatorul. Este si o perioada de contestatii. Nu s-a semnat nici un contract, prin urmare nu putem face un anunt oficial”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau. Un lucru este clar: conditiile in care se incaseaza in acest moment taxele locale sunt improprii, asadar, pentru bacauani orice schimbare ar fi una de bun augur. Asteptam anuntul oficial.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Dacă acele amenzi nu s-au dat celor responsabili de situație este apa de ploaie. Tot din impozitele pe care le plătim se vor achita.
    Trebuie date “pe persoana fizica”: director,administratorul orașului și nu în ultimul rand primar. El ne minte de ani buni ca se vor lua masuri cu acea clădire.
    Pe când și închiderea clădirii după modelul Luceafărul, sala sporturilor?

LĂSAȚI UN MESAJ