Fostul sediu al Directiei de Impozite si Taxele Locale Bacau, de pe strada Marasesti, se goleste treptat. Mutarea a inceput acum aproximativ o luna de zile, timp in care angajatii au mutat dosarele stivuite in timp in noul sediu de pe strada Vasile Alecsandri. Acesta a fost recompartimentat de o societate din Moinesti, contra sumei de 410 mii lei fara TVA.

Deschiderea noii locatii se preconizeaza undeva saptamâna viitoare.

Cladirea in care a functionat pâna acum directia apartine Consiliului Judetean care isi va recupera de acum proprietatea. Ar fi a doua anul acesta, dupa ce in primavara a intrat in posesia cladirii in care a functionat Politia Locala Bacau. Aceasta din urma s-a mutat in cladirea Conbac, lânga Insula de Agrement.

„Dupa ce vom intra in posesia cladirii vom comanda un studiu amanuntit privind rezistenta sa. Si demolarea este o varianta”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean, Ionel Floroiu.
Cladirea era data in folosinta Primariei Bacau cu titlu gratuit, deci nu s-a perceput chirie in anii in care a functionat acolo directia.

Pentru sediul de pe Alecsandri, Primaria Bacau achita 36.000 de lei lunar societatii Elisa, care a câstigat licitatia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. FRIG ,,.NU STIU CAT E VARA DE MARE ZILELE ,,LUNGI NU REZOLVA CU APA CALDA CU CALDURA E CALD AFARA ,,,SI STAU STAU LA UMBRA ACUMA E FRIG ,,.DAR CAND O FI MINUS 20 DE GRADE ,,..DE ASTA DACA VARA SAR OCUPA CINEVA ,,.NU STIU DE UNDE PRIMARIE ,..SAU ALTI PRINTRE BLOCURI PRITRE MUNCITORI DAR TOATA VARA NU VAD UN SEF ,,.CEVA DOAR CATVA MUNCITORI CARE SE FERESC DE CALDURA DE AFARA ,,,.,,DA NU STIU DE NU VEDE NIMENI CA NU SE MAI TERMINA CU SANTURILE DINTRE BLOCURI ,,..ASTA ASI VREA SA STIU ,.

  2. Ma intrb daca s-a gandit cineva la traficul de pe acesta stada! Dimineta ca sa strabati portiunea de la iesirea din tunelul subteran pana in dreptul liceului iti ia o jumatate de ora, oare ce va fi cand vor mai fi si altii prin zona? Dar, ce conteaza ce vor cei multi?

      • Ori esti unul dintre parazitii societatii adica asistat social, ori esti pensionar care de plictiseala strabate orasul cu autobuzul ca e gratuit iar timpul… infinit. Ia sa te duci mataluta la un job de la 8 la 17 si sa mai ai si macar un copil de lasat la gradinita sa vad cum dupa aia mai mergi pe jos macar sa duci gunoiul.

LĂSAȚI UN MESAJ