O seara perfecta. Sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie pe scurt atmosfera de vineri seara (22 iulie) de pe terasa restaurantului Green Park din Parcul Cancicov, acolo unde, peste 150 de bacauani s-au bucurat impreuna la un concert al renumitei trupe Directia 5.

Refrenele lui Cristi Enache & compania, meniurile rafinate si bauturile fine au fost o reteta perfecta pentru o noapte de neuitat. De altfel, asa dupa cum ne-au spus reprezentantii restaurantului Green Park, unitatea nu este la prima “isprava” de acest gen, bacauanii savurând de nenumarate ori astfel de serate, evenimente care au prins foarte bine in rândul publicului.

Concertul trupei Directia 5 a inceput la ora 20.30 si a tinut aproape doua ore. Daca in prima parte publicul a fost ceva mai retinut, in partea a doua, cei care si-au facut rezervare pentru o seara memorabila la Green Park, au cântat si au dansat, creând impreuna cu renumita formatie o atmosfera de mare exceptie.

PUBLICITATE

„Este o seara superba, minunata, la care am venit impreuna cu mai multi prieteni. Suntem fani Directia 5, mai ales noi, fetele, iar initiativa celor de la Green Park de a organiza un astfel de eveniment este excelenta. Ce poate fi mai frumos decât sa petreci o seara perfecta cu prietenii, ascultând muzica preferata pe o terasa atât de faina?”, au fost cuvintele Manuelei Chiriac, una din zecile de fane prezente vineri seara pe terasa Green Park la concertul formatiei Directia 5. De altfel, la finalul reprezentatiei, solistul trupei, Cristi Enache, ne-a declarat: „Ca de fiecare data, pentru noi este o placere sa venim in Bacau, unde avem un public minunat, care de fiecare data ne primeste cu caldura. Aceasta seara a fost speciala si datorita locatiei. Terasa pe care am cântat arata foarte bine. Când vom mai fi invitati, vom veni cu mare placere in Bacau.”

Pentru o seara reusita, cei de la Green Park au combinat prestatia excelenta a celor de la Directia 5, cu un meniu pe masura, rezultatul fiind apreciat de toti participantii care au petrecut pâna târziu in noapte si care, la plecare, au spus ca abia asteapta o urmatoare serata de acest gen. „Am mai organizat astfel de evenimente, pentru ca avem cerere din partea clientilor nostri. Consideram ca a fost o seara de succes si deja ne gândim la viitorul eveniment, care va fi undeva la sfârsitul lunii august – inceputul lui septembrie, atunci când vom deschide mustaria”, a spus Stefana Elisei, manager Green Park.

[wonderplugin_gallery id=”634″]

Trecând de la seara cu Directia 5 la serile obisnuite, cei de la conducera restaurantului din parcul Cancicov ne-au dezvaluit si alte detalii pe care este bine sa le luam in considerare atunci când ne propunem o iesire cu prietenii ori familia.

Terasa Green Park este probabil cea mai traditionala gradina publica a orasului, multi dintre bacauani folosind si acum denumirea veche, „La Parc”, o locatie de care-i leaga foarte multe amintiri. Astazi, terasa Green Park este una moderna, cu bun gust, cu seri cu muzica live, cu meniuri traditionale si bucatarie internationala, cu deserturi delicioase de casa si un personal amabil si bine pregatit. Daca terasa Green Park are 400 de locuri, trebuie sa spunem ca unitatea detine si trei saloane cu câte 300 de locuri (sala mare de jos), 150 de locuri (sala de sus) si un salon cu 50 de locuri la parter. „Daca pe timp de vara e firesc sa stam la terasa, trebuie remarcat faptul ca unitatea noastra este deschisa si in sezonul rece, bacauanii având la dispozitie un restaurant à la carte cu bucatarie si servire excelenta, unde pot sta la masa cu prietenii, un loc in care se poate servi si meniul zilei” a mai spus managerul Stefana Elisei.

Directia 5 a concertat la Green Park

Posted by Desteptarea de Bacau on Saturday, July 23, 2016

Green Park este o locatie de patru stele, asa cum ne este prezentata chiar de la intrare. Problema cu stelele afisate este insa a unor autoritati care confera aceste titluri si nu e treaba noastra. Ideea este ca, pe terasa Green Park in vara asta te simti in al noualea cer, ceea ce pentru noi bacauanii poate fi o mândrie ca putem sa ne bucuram impreuna cu cei dragi intr-o seara de milioane… de stele.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ