Tânarul de 29 de ani, din judetul Bacau, detinut inchis in Penitenciarul din Iasi, care miercuri dimineata a evadat de la locul unde muncea, a fost prins.

Acesta se indrepta catre Bacau si a cazut in mâinile agentilor in apropierea garii din Tg. Frumos.

Se pare ca el s-a urcat intr-un tren, dar pentru ca nu avea bilet a fost dat jos de catre controlor. Asa a ajuns in strada unde a fost identificat de o patrula.

PUBLICITATE

Detinutul a evadat din curtea Mitropoliei, acolo unde lucra alaturi de alti 17 colegi la turnarea unei fundatii. El fusese condamnat, in 2013, la trei ani de inchisoare pentru infractiunea de furt calificat si avea sanse ca in curând sa fie eliberat conditionat.

Dupa evadare a fost sesizat Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi pentru cercetarea faptei, insa se face o ancheta si la nivel de unitate de detentie pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul. Reamintim ca, grupul de detinuti era pazit de un singur gardian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ