Deszăpezire nocturnă în cartierele Bacăului

5

A venit şi rândul cartierelor mărginaşe să vadă lama utilajelor de deszăpezire. Dacă la începutul perioadei cu precipitaţii abundente, activitatea plugurilor a fost timidă în zona de nord a oraşului, iată că joi seară, un mini utilaj de deszăpezire şi-a făcut simţită prezenţa în cartier.

S-a strecurat în noapte pe strada Nordului şi mai apoi pe strada Depoului şi în ritmul dat de puterea motorului, a împins, a tras, a spart şi ridicat gheaţa de pe şosea. S-ar fi putut face mai mult şi când spun asta mă refer şi la partea pietonală, nu doar la carosabil.

Pentru că la ora intervenţiei majoritatea locatarilor erau acasă, parcările auto au rămas tot în grija posesorilor de maşini. Veşti că s-a lucrat noaptea vin şi din partea opusă a oraşului, unde, un alt utilaj a acţionat sub ferestrele chiriaşilor ANL Bucegi, tulburându-le somnul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. fata de regimul lui stavarake e mult mai bine chiar daca in primele zile credeam ca nu se va face mare lucru.
    dar marea majoritae a drumurilor / trotuarelor sunt relativ curate, accesibile oricui.
    ma bucura sa vad o schimbare in bine si in acest oras!

LĂSAȚI UN MESAJ