Primăria Măgirești va avea, la începutul săptămânii viitoare, un oaspete de onoare. E vorba despre actorul Dorel Vișan, care va susține conferința-recital „Eminescu, între geniu, om și sfânt”.

Evenimentul este prilejuit de celebrarea Zilei Culturii Române și este organizat de primărie în parteneriat cu Asociația Culturală „Feed Back” din Iași și Fundația Culturală „Urmașii Răzeșilor Găzari” de pe Valea Tazlăului Sărat. Recitalul va loc marți, de la ora 18, în sala de festivități a comunei Măgirești.

Activitățile dedicate Zilei Culturii vor continua miercuri, arată Câdă Ionică, primarul comunei. Pe 18 ianuarie, de la ora 11, la Muzeul Răzeșilor Găzari din Prăjești-Măgirești, va avea loc manifestarea „Personalități ale culturii române” în dialog cu urmașii răzeșilor găzari, ediția a IX-a, la care, de asemenea, va fi prezent actorul Dorel Vișan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ