Scoala “George Bacovia” din Bacau a avut oaspeti de seama.

Echipa revistei “Stiinta&Tehnica” din care face parte si renumitul matematician si jurnalist de stiinta, Alexandru Mironov, a sustinut o prelegere publica de popularizare a stiintelor, intitulata “Marile Mistere ale Stiintei”.

Alaturi de Alexandru Mironov, Marc Ulieriu, Adrian Nicolae si Catalin Beldea, elevii Scolii “George Bacovia”, din clasele V -VIII, au descifrat marile mistere ale Universului.

PUBLICITATE

Copiii au aflat cum a aparut Universul, cine suntem, de unde venim, care sunt tehnologiile viitorului, cum au disparut dinozaurii, când se produc eclipsele de soare si care sunt marii performeri ai cercetarii românesti. Discutiile au fost interactive, iar in urma intâlnirii, elevii s-au declarat multumiti de ceea ce au invatat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ