Deputatul Valerian Vreme va prezida, in capitala Marii Britanii, reuniunea „Space for Inspiration” (Spatiu pentru inspiratie), care va avea loc pe 14 si 15 septembrie. Valerian Vreme participa la acest eveniment in calitate de presedinte al Subcomisiei pentru Spatiu si presedinte al celei de a 18-a Conferinte Interparlamentare pentru Spatiu pe Europa (EISC).

„Reuniunea – ne-a declarat deputatul bacauan la plecarea spre Londra – va avea drept punct principal de dezbatere Statia Spatială Internationala, considerata cea mai mare avere a umanitatii în acest moment, o constructie gigant, în care se realizeaza experimente pe agricultura, biologie, farmacie si rezistenta materialelor. Este cel mai avansat post al umanitatii, un pas facut de omenire pentru a-si atinge urmatorul target, cel de a se ajunge pe Marte”. Valerian Vreme va fi si moderatorul concluziilor care se vor lua dupa cele doua zile de dezbatere. Numele deputatului român apare in panelul privind relevanta explorarii spatiului pentru dezvoltarea societatii.

De la 1 ianuarie 2016, Parlamentul român detine presedintia anuala a EISC. Conferinta de Spatiala Europeana Interparlamentara reprezinta o oportunitate pentru parlamentari de a face schimb de cunostinte, cresterea accesului la acestea și sa promoveze importanta Spatiului in activitatea omenirii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ