Polițiștii au depistat, în scurt timp de la sesizare, două persoane care prin violență au deposedat un bărbat de bunurile pe care acesta le avea asupra sa. Cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Secția 2 poliție Bacău a fost sesizată la data de 05 mai, în jurul orei 19:30, de către un bărbat de 65 de ani, din comuna Măgireşti, despre faptul că în timp ce se deplasa pe str. Mihai Eminescu din Bacău, a fost acostat de doi tineri, care prin violenţă l-au deposedat de bunuri personale.

În urma investigațiilor efectuate în baza sesizării, polițiștii au depistat în scurt timp, pe strada Războieni, un bărbat de 39 de ani și un minor de 17 ani, ambii din Bacău, bănuiți de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Asupra celor doi polițiștii au găsit telefonul mobil și alte bunuri care au fost sustrase de la persoana vătămată.

Prejudiciul, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat.

Față de cei doi bănuiți s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ