Trei bărbați, prinși în flagrant în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un garaj, sunt cercetați în stare de arest preventiv. Cei trei moineșteni sunt bănuiți că ar fi comis trei infracțiuni de furt calificat și tot atâtea tentative la furt calificat, în dauna unor persoane din municipiul Bacău.

Pe strada Garofiței din Bacău, polițiștii au depistat în flagrant, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, trei tineri care încercau să sustragă bunuri dintr-un garaj.

Cei trei, cu vârste de 15, 24 și 37 de ani, toți din municipiul Moinești, au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție Bacău, pentru cercetări.

PUBLICITATE

În urma investigațiilor efectuate a rezultat că cei trei împreună cu un alt bărbat de 29 de ani din Moinești ar fi comis, în municipiul Bacău, trei infracțiuni de furt calificat, sustrăgând din garajele părților vătămate bunuri în valoare totală de 3000 de lei și ar fi încercat să sutragă bunuri din alte trei garaje.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

Față de cele trei persoane adulte s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați Judecătoriei Bacău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ