La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat în flagrant, pe D.N. 12 A, un bărbat de 32 de ani, din stațiunea Tg. Ocna, care efectua transport de persoane, fără a detine copie conformă și autorizație în acest sens.

Din verificări a rezultat că cel în cauză efectua în mos repetat această activitate, pretinzând sume de bani cuprinse intre 10 si 25 de lei, in funcție de destinatie și greutatea bagajelor.

Față de cel în cauză s-a luat măsura sancâionării contravenționale cu amendă de 1000 lei, iar ca măsura complementară au fost retinute placuțele de înmatriculare, autorizaţia de circulaţie provizorie și s-a dispus imobilizarea autoturismului pe o perioadă de 6 luni de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ