Vineri, 3 aprilie, se implinesc 165 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Române, iar in aceasta zi speciala, jandarmii le-au pregatit bacauanilor mai multe surprize.

Incepând cu ora 10.00, in piateta de la Casa de Cultura vor fi amplasate mai multe standuri expozitionale cu tehnica din dotare, autoturisme de interventie si obiecte realizate de jandarmii pasionati de sculptura.

Vor urma apoi demonstratii de dresaj cu câinii de serviciu, iar luptatorii de la structura de actiuni speciale vor pune in practica tehnici de coborâre in rapel de pe cladire.

De la ora 12.30, pe platoul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau va avea loc ceremonialul militar, la care sunt invitati oficialii locali si colaboratorii celor care slujesc aceasta arma.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ