A inceput sa fie mutat mobilierul din unele birouri din Primarie. Ba chiar scos de-a binelea si dus prin cine stie ce depozite, spre bucuria si profitul firmelor care fac astfel de transporturi. E vorba in primul rând de birorurile sefimii, dar nici celorlalti nu le mai sta ferm scaunul sub sezut. La Primaria Bacau deja au fost duse acasa niscai ghivece cu muscate si rododendroni, diplome si alte suveniruri obtinute de edili, care au tapetat peretii.

La fel ar sta lucrurile si in biroul de la Biblioteca, fiindca oricine ar veni la putere, acel birou nu va mai fi ocupat dupa data de 5 iunie. Urmând firul firescului românesc, oricine ar veni la putere isi va aduce propriii sai oameni, ca sefi de servicii, daca nu cumva va umbla chiar si mai jos in structuri. Indiferent ca fost competenti sau incompetenti, dar sa fie pe criterii politice si de interese.

Ca asa-i la noi, nimic nu are continuitate atunci când se invârte fuiorul Puterii. Si ce-i mai rau, nu au continuitate nici unele proiecte care ar trebui sa izvorasca dintr-o strategie de dezvoltare pe timp lung. La noi, adversarii politicii isi dau la gioale si isi fac varza proiectele unii altora, iar ambitia si orgoliile personale sau de partid sunt strategiile ce vizeaza locuitorii urbei, fara jena, fara remuscari.

PUBLICITATE

Poate asa ceva ar trebui sa se modifice, ca un pas mic in imbunatatirea mentalitatilor celor de la Putere. Ca zau ca te apuca o mare jale si un mare regret ca nu te-ai nascut neamt, când urmaresti seria de reportaje de la Pro Tv despre primarii din orasele germane si despre cum se gândesc lucrurile acolo.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ