Polițiștii de investigare a criminalității economice au finalizat cercetările și au propus trimiterea în judecată a unui bărbat de 33 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și fals în înscrisuri sub semnatură privată, ambele în forma continuată.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au finalizat cercetările față de un bărbat de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals în inscrisuri sub semnatură privată, ambele în forma continuată.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că bărbatul, în calitate de agent de vâzari la o societate comercială, în perioada ianuarie 2012-martie 2013, a încasat de la diverși clienți sume de bani ce reprezentau contravaloarea marfurilor livrate, completând chitanța originala(exemplarul clientului) cu suma corectă iar pe celelalte exemplare cu o sumă mai mică, diferența fiind insușită în interes personal.

PUBLICITATE

Prejudiciul produs societății comerciale angajatoare prin săvârsirea infracțiunilor este de 45.046 de lei.

În vederea recuperării prejudiciului s-a instituit masura sechestrului asigurator asupra bunurilor imobile deținute de cel în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de trimitere în judecată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ