Defilarea „vrăncenilor”

0

O nouă promoție a Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” a absolvit cei patru ani de liceu. Ani plini de rezutate, de performanțe în activitățile școlare, de premii la olimpiade și concursuri.

O nouă promoție, alte generații! Un sfârșit și un nou început pentru cei peste 200 de absolvenți – de matematică informatică, filologie si stiințe sociale, grupați în sapte clase de a XII-a, care au spus adio anilor de liceul, prin tradiționala defilare și, apoi, prin cursul festiv organizat la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.

O zi în care fiecare s-a bucurat, a trăit emoțiile inerente acestui moment, la ceas de bilanț. O zi de 18 mai 2017, frumoasă, plină de amintiri, pe care o vor ține minte toată viața. „O generație deosebită, care a păstrat standardul ridicat al colegiului, care a trăit în spiritul «vrănceanu» timp de patru ani, spirit pe care, sunt sigur, îl vor duce mai departe și în universitățile în care își vor continua studiile”, după cum ne-a declarat prof. Gabriel Andrei, director CN „Gh.Vrănceanu” Bacău.

PUBLICITATE

Detalii și declarații de la eveniment, în ediția de mâine a cotidianului Deșteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ