Compania de bricolaj Dedeman a facut cunoscuta intentia de a construi un nou complex comercial, care va avea si o carmangerie, in Bacau, proiect pentru care a solicitat Primariei lansarea etapei de informare si de consultare a publicului in elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu. Locatia aleasa este chiar fostul sediu al companiei, din vecinatatea Inspectoratului Judetean de Politie si de trecerea peste calea ferata spre Sarata.

In acest loc ar urma sa inceapa lucrarile de constructii pentru acest magazin, pentru o carmangerie, pentru parcari si pentru ridicarea unui pilon al unui panou de reclama stradala. Vor fi, astfel, demolate trei constructii si va fi construit un nou complex comercial pentru produse alimentare si nealimentare si o carmangerie, cu vânzare en-detail si delimitarea zonelor functionale.

Prin proiect se propune si reamenajarea intersectiei strazilor Constantin Ene si Spiru Haret, prin realizarea unui sens giratoriu si largirea accesului in incinta Dedeman, iar accesul pietonal pe strada Alexei Tolstoi va fi mentinut. In incinta complexului comercial va fi amenajata si o parcare (cu 87 de locuri), 4% din locurile ei fiind pentru persoanele cu deficiente locomotorii. Proiectul vizeaza o suprafata de teren de 6.556 mp si o suprafata construita de 1.618 mp.

PUBLICITATE

Dedeman a mai anuntat, la inceputul anului, intentia de a construi un nou magazin si un centru logistic in zona strazii Abatorului, din Bacau. Retailerul bacauan, lider national pe aceasta piata, are o retea de 41 de magazine in toata tara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bravo Dedeman! Sper ca “vorbitorii de germana”idin retailul alimentar sa fie facuti KO unul cate unul si s-o ia pe urma celor din bricolaj (baumax, obi, hornbach, praktiker).

LĂSAȚI UN MESAJ