Dedeman a ajuns la 43 de magazine in reteaua nationala

Dedeman Bacau, lider national în retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 29 iulie, magazinul din Satu Mare, al 43-lea din reteaua sa nationala.

Magazinul, care dispune si de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investitie de circa 11 milioane de euro si a creat peste 160 de locuri noi de munca.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii nationale de traditie si branduri celebre internationale vor fi expuse, intuitiv si complementar, pe rafturile noului complex comercial care se întind pe o suprafata de peste 12.700 mp si in sera dedicata plantelor si produselor pentru gradina, de circa 1.950 mp.

PUBLICITATE

Noul magazin va oferi satmarenilor si servicii auxiliare si facilitati de care clientii Dedeman din celelalte orase din retea se bucura deja.

Serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur produse sunt optiunile special gândite pentru confortul clientilor care apeleaza la Dedeman pentru proiectele lor.

Dincolo de vânzarea la raft, clientii vor beneficia si de varianta achizitiei online a produselor, fie prin aplicatia de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.

Prin inaugurarea complexului din Satu Mare compania Dedeman continua procesul de expansiune care vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national. Urmatorul pas în aceasta directie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

„Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezentei noastre în partea de nord-vest a tarii, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezinta un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”. Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ