Dedeman, lider national în retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 17 aprilie, al patrulea magazin din Bucuresti, cel de-al 41-lea al retelei nationale.

Magazinul Dedeman Pallady (amplasat pe Bd.Theodor Pallady) are o suprafata construita de peste 16.000 mp, a fost ridicat printr-o investitie de circa 18,3 milioane de euro si a creat peste 220 de locuri noi de munca.

„Finalizarea magazinului din B.dul Theodor Pallady reprezinta o noua etapa din planul nostru de a fi cât mai accesibili pentru fiecare dintre locuitorii capitalei si împrejurimilor. Ne-am propus sa construim în Bucuresti un numar suficient de magazine astfel încât orice client sa ajunga în maximum 20 de minute la unul din punctele noastre de vânzare”, a declarat Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman.

PUBLICITATE

Cei 220 de angajati ai magazinului sunt pregatiti sa ofere consultanta gratuita, care vine in completarea altor servicii auxiliare, precum serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur produse. Dedeman a dezvoltat si magazinul online www.dedeman.ro.

Pentru cei care prefera achizitiile online, fiecare magazin fizic este punctul de colectare si de livrare a produselor comandate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ