Compania Dedeman a anunțat, joi, 19 martie, că va dota Spitalul Județean din Bacău cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație în valoare de 1.222.000 de lei (255.000 de euro). Echipamentele și aparatura sunt necesare pentru combaterea epidemiei de coronavirus de la noi.

Anul trecut, Dedeman a susținut un program de sprijin care a avut ca rezultat dotarea cu echipamente performante în valoare de 2.627.000 de lei (547.000 de euro) tot la Spitalului Județean Bacău, dar și la Spitalului de Pneumoftiziologie. De asemenea, de-a lungul anilor a sprijinit, prin sponsorizări și donații, Spitalul Municipal de Urgență Moinești, Centrul pentru Îngrijiri Paliative Pediatrice (Hospice Lumina) din Bacău, precum și alte unități spitalicești din județ.

„Grija pentru oameni și pentru sănătatea acestora primează întotdeauna. Și de fiecare dată noi am ales să facem bine începând cu orașul și cu județul Bacău, locul care ne-a oferit primii angajați, primii clienți și care reprezintă totodată casa noastră.”
Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.PUBLICITATE