????????????????????????????????????

Dedeman Bacau, lider national în retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral românesc, deschide vineri, 10 iulie, noul magazin din Suceava. Magazinul de pe Calea Unirii, cu o suprafata de peste 13.700 mp, îl înlocuieste pe cel de la iesirea spre Scheia – primul magazin de mari dimensiuni al companiei, deschis în 2003.

Mai spatioasa si mai moderna, cu o suprafata de doua ori mai mare, cu o parcare de 370 de locuri si de doua ori mai multe produse, constructia a presupus o investitie de 13 milioane de euro si o suplimentare a numarului de angajati la 206.

“Suntem – spune presedintele companiei, Dragos Paval – preocupati sa aducem la standardele noastre de astazi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai multi ani în urma. Atunci când acest lucru nu mai este posibil, decizia fireasca este relocarea. Noul magazin din Suceava îmbina avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafata mare, care înseamna o experienta de neuitat la cumparaturi; doar asa ne putem fideliza clientii, pentru ca loialitatea unui client multumit este cel mai de pret lucru pentru compania noastra”.

PUBLICITATE

Compania din Bacau detine, în prezent, 41 magazine, doua centre logistice, parc auto propriu si vinde , „n fiecare magazin, peste 45.000 de produse, care acopera 11 domenii. Un magazin Dedeman are o suprafata de 7.500 pâna la 18.000 mp, cele 41 de magazine însemnând circa 420.000 mp suprafata de vânzare. Aici lucreaza peste 7.800 de angajati.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori bacauani, Dragos si Adrian Paval. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 20 ani de activitate, ei au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfasurata în jurul clientului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cei doi frati Paval nu sunt antreprenori bacauani. Ei si-au inceput activitatea in Bacau, in 1992, cu un “boutique” de vreo 16 mp si tot acolo a ramas sediul firmei, dar sunt nascuti in comuna Malini, judetul Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ