Liderul national în retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% românesc, Dedeman Bacau, deschide vineri, 23 octombrie, al doilea magazin din Timisoara, cel de-al 42-lea al retelei sale din România.

Cu o suprafata de circa 16.000 mp si o parcare de 360 de locuri, investitia, prin care s-au creat 200 de locuri de munca, s-a ridicat la valoarea de 17 milioane de euro.

Structura si amenajarea intuitiva a raioanelor pentru o mai usoara orientare, gama de peste 45.000 de produse, ambientul si iluminatul modern si ecologic, sera de peste 2000 mp, cu clima controlata, în care sunt prezentate zeci de specii de plante si un raion dedicat decoratiunilor, sunt câteva dintre noutatile pregatite pentru clientii din Timisoara.

Acestea sunt rezultatul perfectionarii continue din ultimii cinci ani cât au trecut de la inaugurarea primului magazin Dedeman din municipiu de pe Bega. “Chiar daca timisorenii sunt familiarizati cu oferta noastra de produse – spune Dragos Paval, presedintele companiei – întotdeauna vor gasi ceva nou la Dedeman. Ne actualizam permanent gamele de produse, tinem cont si suntem sensibili la tendinte si ne propunem sa fim întotdeauna primii care lanseaza produse noi, tinând cont de asteptarile de azi si anticipând nevoile de mâine ale clientilor nostri.”

Odata cu inaugurarea magazinului, Dedeman marcheaza si lansarea Cardurilor Cadou. Astfel, pentru toate evenimentele speciale la care participa, fie ca este vorba de aniversare, nunta, botez sau o petrecere de casa noua, dar nu numai, clientii pot achizitiona, pentru prieteni si familie, carduri cadou, valabile în întreaga retea Dedeman. Cardurile sunt disponibile cu valori de 100, 300, 500, 1.000, 2.000, respectiv 5.000 de lei si sunt însotite de felicitari dedicate, cu design si urari amuzante.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ