Dedeman are 40 de magazine in tara si trei in Bucuresti (Foto: Dedeman)

Compania bacauana Dedeman cumpara aproape trei hectare de teren în Bucuresti, situat în vecinatatea mai multor centre comerciale, la 160 de euro/metrul patrat, plus TVA. Valoarea tranzactiei ar urma sa se ridice la circa 4,8 milioane de euro, plus TVA.

La scurt timp de la aceasta veste, s-a aflat ca Dedeman ar achizitiona un teren, de 50.000 mp, si în nordul Capitalei, tot într-o zona commerciala intensa.

Pentru acest teren compania ar fi platit 16 milioane de euro (circa 320 de euro/mp), dar presedintele companiei, Dragos Paval, chestionat de Wall-Street.ro, a negat implicarea în tranzactie, însa a precizat ca are un buget de 70 de milioane de euro pentru investitiile anului 2015.

Dedeman, cel mai mare jucator pe piata locala de bricolaj, are deja o retea de 40 de magazine si o cifra de afaceri de 606 milioane de euro anul trecut.

Unul dintre principalele obiective ale companiei este de acoperire a pietei din Bucuresti, unde mai are trei magazine, iar de curând a început lucrarile la un nou magazin.

Planurile Dedeman sunt de a ajunge la 50 de unitati în România pâna la sfârsitul anului 2016, iar în Bucuresti la sase magazine.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ