Compania Dedeman, din Bacau, a fost in anul 2014, ca si in 2013, cea mai mare firma detinuta de antreprenori români.

Dedeman, care este si cel mai mare retailer de bricolaj de pe piata locala, cu afaceri de 3,4 miliarde de lei, a intrecut in 2013 firma InterAgro, controlata de omul de afaceri Ioan Niculae.

Asadar, anul trecut compania din Bacau a avut afaceri de 767,7 milioane de euro si un profit net de 415,8 milioane de lei (93,5 milioane de euro). Dedeman detine 41 de magazine, in care a lucrat, in medie, cu 7.179 de salariati.

PUBLICITATE

In clasamentul pentru anul 2014, Dedeman este urmata de RCS&RDS, care a avut o cifra de afaceri de numai 2,31 de miliarde de lei, si de Oscar Downstream, cu 1,90 de miliarde de lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. ce face de fapt dedeman? intermediaza la preturi foarte mari. de ce nu face productie? au vrut sa faca ceva la fosta fabrica de mobila dar si-au dat seama ca de fapt e f greu. asa ca aduce marfuri din china la pret f mic la care pune adaosuri de 300-400% si asa e cel mai mare retailer.

LĂSAȚI UN MESAJ