Agenția Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dispus, printr-un ordin al presedintelui Gelu Stefan Diaconu, suspendarea emiterii si comunicarii deciziilor privind regularizarea contributiilor de asigurari de sanatate pentru anul 2012.

Masura este luata pâna la clarificarea normelor legale aplicabile in cazul persoanelor fizice care datoreaza contributii de asigurari sociale de sanatate.

Este vorba despre cei care la sfârsitul anului 2012 nu aveau 18 ani impliniti si de persoanele pentru care baza lunara de calcul a contributiei de asigurari sociale de sanatate este mai mica decât salariul de baza minim brut pe tara.

PUBLICITATE

ANAF a mai precizat ca in cazul celor doua categorii de contribuabili pentru deciziile deja comunicate nu se vor dispune masuri in vederea recuperarii sumelor stabilite prin acestea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ