Fosta campioana la minivolei C.S.S. Bacau a facut saltul la urmatorul nivel, divizia „Sperante” in care a debutat week-end-ul trecut prin organizarea unui turneu la care au participat C.S.M. Braila, C.S.S. Buzau si C.S.M. LPS Focsani, echipe care formeaza Seria B a acestei Divizii (la nivel national sunt 13 serii din care se vor califica primele clasate si cele mai bune 11 clasate pe locul II). C.S.S. Bacau s-a impus in toate intâlnirile din turneu astefl: 3-0 (10, 6, 14) cu C.S.M. LPS Focsani, 3-0 (9, 12, 11) cu C.S.M. Braila si 3-0 (13, 12, 15) cu C.S.S. Buzau.

„A fost un pic mai greu la inceput dar ca scor nu s-a pus niciun moment problema. Din pacate nu am avut multe meciuri de pregatire, au fost echipe care ne-au evitat. Ne-am pregatit cu cine am putut, dar rezultatele din acest turneu ne confirma ca am facut-o bine. Nu am cum sa nu fiu multumit de rezultate, dar stiu ca fetele noastre pot mult mai mult”, a declarat antrenorul echipei C.S.S. Bacau, Dumitru Matanie.

Sextetul de baza al echipei bacauane este format din Iulia Matanie, Alexandra Adragai, Neidi Enache Nicola Juncu, Denisa Sava si Madalina Airoaie. Lotul C.S.S. Bacau este completat de Ioana Bunea, Bianca Dodan, Bianca Popa, Bianca Ailincai, Carina Nastasa, Miruna Paduraru si Isabel Simut.
Urmatorul turneu se va desfasura la Braila pe 28-29 noiembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ