Sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului (Sf. Maria Mare), din 15 august, a atras mii de credinciosi catolici si ortodocsi in biserici.

In fiecare lacas de cult s-au tinut slujbe iar oamenii au mers sa se roage ca sa ramâna sanatosi, iar cei bolnavi sa-si gaseasca leacul. Multi au venit la biserica cu fructe, in special struguri, colaci si vin, pe care preotii le-au sfintit si le-au dat apoi de pomana pentru sufletul celor decedati.

biserica sf.maria 2Nici macar tunetele sau ploaia torentiala de dimineata nu i-au intors din drum. Cei mai multi enoriasi au fost la Biserica Precista, acolo unde s-a sarbatorit si hramul bisericii si unde cei care nu au ajuns pâna acum s-au putut inchina la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului adusa in pelerinaj de la Manastirea Neamt. Sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului este cea mai mare sarbatoare a verii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ