Coletele cu haine si jucarii au ajuns la fetite/ foto: Razvan Bibire

– mamicile din mai multe judete au sarit in ajutorul unei tinere care are doi copii si traieste in conditii dificile

Alisa Roman are 20 de ani si este mama a doua fetite, Miruna, de 2 luni, si Daria, de 2 ani. De ceva timp, ea si copiii locuiesc intr-o camera din casutele sociale din cartierul Izvoare.

Incaperea este una improprie, mobilata modest si tine loc de dormitor, camera de zi, baie si bucatarie. Din cauza conditiilor precare, fetita cea mica a racit si a stat o perioada in spital.

PUBLICITATE

Despre ele si situatia lor dificila a aflat si Andreea Puscoiu (foto), o tânara din Bacau, care a tinut sa o crestineze pe mezina si a vrut sa faca chiar mai mult de atât. A postat pe Facebook povestea lor si a avut placuta surpriza sa primeasca reactii de la mamici din mai multe judete ale tarii.

„Eu am scris povestea pe un grup pentru mame si am primit mai multe colete, din Bucuresti, Hunedoara, Cluj si Ilfov, cu hainute pentru toate trei, lapte praf, jucarii si scutece pentru cele mici. Am vrut sa incerc sa le ajut si chiar m-am bucurat când am vazut ca nu sunt singura”, spunea Andreea.

Tânara mama nu are niciun venit, in afara de alocatiile fetelor si si-ar dori sa se mute in alta casa, pentru a le oferi un trai mai bun, dar stie ca situatia financiara nu o ajuta.

“Eu traiesc din ce-mi dau doamnele care ma cunosc. Am stat la mama o perioada, dar si ea are zece copii si nu mai aveam cum sa locuim acolo”, ne-a spus Alisa. Ajutorul nesperat primit de la mamele din tara le va face viata mai usoara pentru urmatoarea perioada. (Geta Panaite)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ