Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau incearca la aceasta ora sa stinga un incendiu de fond forestier de pe dealul Caraboaia, din Darmanesti.

Focul se manifesta pe aproape 4.000 de metri patrati si se intervine la fata locului cu 19 pompieri militari, 4 pompieri voluntari si 7 lucratori silvici.

Si la Slanic Moldova, zeci de pompieri din Bacau, Onesti si Moinesti, voluntari si lucratori silvici au actionat toata noaptea de duminica spre luni dar si in cursul zilei de astazi ca sa stinga un incendiu iscat in zona impadurita, din cartierul Ciresoaia.

PUBLICITATE

Acolo au fost doua focare. Unul care se manifesta pe o suprafata de 6 ha intr-o padure de tineret si unde au ars doborâturi, copaci tineri si vegetatie uscata, iar al doilea era extins pe o suprafata de un hectar, fiind cuprinse de foc frunze uscate si doborâturi.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 16.00 iar pentru supraveghere au mai ramas in zona 20 de pompieri si angajati de la silvic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Un popor de piromani nebuni!! Desi exista lege care sanctioneaza focul deschis, nimeni nu a fost amendat, multumindu-ne sa facem eforturi mari pentru a stinge incendiile deosebit de periculoase, generate de niste iresponsabili. In fiecare toamna satele din judet parca sunt niste afumatori, toata lumea arde resturile vegetale, fara ca cineva sa aplice legea!!

  2. Si in fiecare vara toti inconstientii fac gratare,arunca resturile prin padure si prin ogoarele satenilor.Saracii sateni sa scape de mizeria babuinilor o mai aduna si ii da foc.Vinovat e sateanul ca ecologizeaza.

LĂSAȚI UN MESAJ